Behu pjese
e

33

Projektligjet - Platforma ‘Lësho Tepsinë’


Awesome Image

Rreth Nisma Thurje

Misioni dhe Vizioni

THURJE është një nismë e qytetarëve të lirë te cilet besojne se perballe nje klase politike te organizuar duhet te vendoset nje shoqeri e organizuar.

Me shume

Bashkohuni
kunder sistemit