Kandidatët Tanë


Të nderuar bashkëqytetarë të Tiranës !. Quhem Hamëz Gjonaj, lindur, rritur e shkolluar në qytetin tonë të dashur Tiranë. Familja ime përbehet nga 5 antare. Ne kishim nje biznes familjar ku të ardhurat ishin minale , por gjatë kësaj situate që ndodhemi dihet vijushmëria e bizneseve të vogla. Por si në shumicën e familjeve, prioritet ishte shkollimi im dhe i tim vëllai. Unë kam mbaruar juridikun e përfunduar dhe master shkencor në të drejt civile tregtare. Po kandidoj për deputet me organizimin politik Nisma Thurje, sepse e gjeta veten tek ky grupim politik. Ku më dhanë shpresë për ndryshim, në gjithë këto padrejtësi që po i bëhen vendit tonë nga kjo shtresë e pangopur politike qe thjesht ndrrojn pozicionet, e jo se bëjnë ndryshim. Vazhdon vuajtja e shtohen hallet e popullit, ku rriten taksat çdo ditë. Ama shpresoj dhe besoj te të rijntë, të cilët vijëm nga familje të thjeshta punëtore pa tituj. Me datën 25 prill të bëni zgjedhjen e duhur për ndryshim Votoni Nisma Thurje me nr 7 . Ju premtoj dhe siguroj që zëri juaj do dëgjohet. Votoni kandidatin nr 27 që ta ngrej zërin për ju, që lodheni e sfiliteni çdo ditë.