Kandidatët Tanë


Une kam zgjedhur te qendroj e te punoj, ne vendin tim.
Kam deshire qe ne kete prezantim te motivoj te rinjte shqiptar ku me te drejte mendojne, qe ky vend
nuk behet dhe se nuk i ofron asgje, duke kerkuar neper bote nje te ardhme me te mire.
Quhem Pranvera Shera, Lindur në Tiranë ,kam vendosur të kandidoj në zgjedhjet e 25 Prillit në Qarkun e
Tiranës , ne siglen Nisma Thurje .!
Kam perfunduar studimet e larta per Informatike dhe Ing. Mjedis .
Kontributi im ka qene ne shume fusha mbi 10 vite ne arsim prane MASH pedagoge e jashteme ne UBT,
Institucjon Financiar dhe se fundmi si drejtuese e nje biznesi sherbimesh
Si një person që me pëlqen të frymëzojë të tjerët, edhe unë duhet të pranoj se fymëzohem nga disa
persona përgjatë jetës sime.
Si frymëzim për mua janë të gjithë ata persona që kanë kaluar nëpër shumë vështirësi dhe asnjëherë
nuk janë dorëzuar. Fjalët që do të shkruaj më poshtë, janë të gjitha mësime që unë i kam marrë nga
njerëz të ndryshëm përgjatë jetës sime.
Dua të të kërkoj të ecësh me vendosmëri në rrugën e realizimit të ëndrrave të tua.
Qëndro i/e fortë dhe tregoji botës se asnjë dhe askush nuk mund të të mundë dot. Ndoshta mund të të
rrëzojnë përkohësisht, por ansjëherë të të mundim. Ti ke gjithë potencialin e duhur për të ecur përpara
me siguri dhe për t’i realizuar gjithë ëndrrat e tua.
Kur bota të të rrëzojë, gjej një arsye për t’u ringritur. Mos u justifiko se nuk ke arsye.
Bashshkou dhe ti me te rinjte e Nismes Thurje #Mos rri voto ne 25 Prill dhe le ti thurim bashke endrat qe
neser te behen realitet# Voto NR 7 Nisma Thurje#Voto NR 21
Pranvera shera