Kandidatët Tanë


Gjatë viteve të studimeve të mija, gjithmonë ëndërroja të jem një arsimtare e ardhshme në një shoqëri
me meritokraci!
Kjo mungon në vendin tonë si pasojê e atyre që kanë mbërthyer Shqipërinë për 30 vite!
Kur dëgjova për Nismën Thurje, e konsiderova si një shpresë për vendin tim, për profesionin tim!
Shqipëria e meriton një frymë të re politike, ndryshe nga ajo që jemi mësuar të shohim! Me shpresën
dhe bindjen që do arrijmë të sjellim ndryshimin, bashkohu me ne, bashkohu me Thurjen!
DIL #VOTO7