Kandidatët Tanë


Shqipëria nuk vuan prej politikanëve të korruptuar që e sundojnë, por prej njerëzve të mirë të
cilët nuk veprojnë.
Prandaj me 25 Prill, DIL dhe voto kundër politikës 30 vjeçare të zhgënjimit, të urrejtjes, talljes
me njerëzit, kundër politikës që na kanë vrarë ëndrrat dhe shpresën për të jetuar në vendin tonë.
DIL dhe voto për Shqipërinë!
#7
#Nisma#Thurje