Kandidatët Tanë


Une jam Eva Xhediku.
Kam studiuar per mjedisin.
Me dhimbset kur e shoh te masakruar e te vjedhur.
Kam lindur ne nje familje ku pa pushim me eshte folur per drejtesi e meshire.
Me kane mesuar qe te arrij aty ku dua me merite e vendosmeri.
Ne familjen time kryetema e bisedave jane hallet e popullit dhe braktisja e vendit.
Miqte dhe familja duke pare karakterin dhe formimin tim ka vite qe me shtyjne te merrem me politike.
Ata mendojne qe keto kasta grabitqare nuk munden dhe nuk duan ta ndryshojne Shqiperine.
Jam ambientaliste, animaliste, humaniste.
Kam marr pjese ne cdo proteste ne mbrojtje te njerzve, kafsheve, mjedisit.
Por askush nuk na e ka vene veshin.
Na kane perzene e perbuzur.
Protestat bien ne vesh te shurdhet.
Mendojeni pak, e perbuzur perse mbroj dhe shpetoj kafshet.
Prandaj kam vendosur: Do te merrem me politike.
Nuk ju ndahem idealeve te mia as me jeten time.
Prandaj jashte politikes njerzit e pandjeshem. Larg politikes keta kufoma politike qe na jane bere hale ne sy.
Rrofte Shqiperia dhe shqiptaret.
Rrofte NISMA THURJE
Voto nr 24 #nismathurje #tirane