Kandidatët Tanë


Vota juaj për të përfaqesuar në parlament zërin e qytëtarëve të mi, të cilët karakterizohen nga ndershmëria, bujaria, mikpritja dhe punëtor.Për të mos e përçarë në ngjyra politike por për të treguar bashkë vlerat, njerëzit punëtor dhe intelektualet e këtij qyteti. Për të sjell një epoke ndryshe, për një Kukes Europian.Misioni im do të jetë, ai çka unë di të bëjë më mirë: Përkrahja e të rinjve si dhe perkrahje për cilindo, që ka dhënë kontribut për këtë qytet.❤️KUKËS❤️