Kandidatët Tanë


Nisma #Thurje Nr. 7
Nisma #Thurje Tiranë Po vijnë Zgjedhjet, po vijnë Kandidatët!
Unë jam një nga ata, jam Kandidat i ri e pa eksperience politike.
... po vijnë premtimet do të bëjmë ktë ... e do të bëjmë atë ... të iki ky... e të iki ai ... !!!
Në fillim të viteve ’90 shqiptarët donin të jetonin në Europë, tani në fillim të viteve 2020-të ata duan të jetojnë si evropianë.
Ekonomia, punësimi, prona, hipoteka, legalizimi, gjykata, prokuroria, policia, ( jo krimit e korrupsionit ) shëndetësia, shkollimi, shërbimet shoqërore dhe në përgjithësi përmirësimi i cilësisë së jetës janë kërkesa kryesore e çdo kujt.
E ku i gjen këto ? Në emigrim !!!
"Ky është Vendi Im ky është Vendi Juaj quhet Shqipëri. Unë këtu dua të rri , të punoj e të jetoj."
• Jam pa përvojë politike , nuk kam popullaritet si kandidat por kam një nivel të lartë motivimi dhe aftësie.
• Jam pa pervojë dhe eksperience në administratë publike, vendore, doganore, tatimore e gjyqësore.
• Jam pa pervojë dhe eksperience në procedura prokurimi publik, koncesioni, ankandi dhe partneritet publik privat .
"As nuk blej as nuk shes Vota, kërkoj ti fitoj. Nuk eshte synimi im për pushtet por pjesmarrje."
Të gjithë kandidatët e rinj , ju uroj një garë të mbarë dhe përfaqësoni denjësisht veten e personalitetin tuaj !
Të fitoj më i miri.
VOTO NISMA THURJE Nr. 7
ELTON ÇANAJ Nr. 16 QARKU TIRANË