Kandidatët Tanë


Te dashur miq dua te ndaj me ju vendimin tim per te marre pjes ne zgjedhjet parlamentare te 25 prillit si kandidat per deputet nen siglen e #NISMA THURJE.
Jam me bindjen se vetem ne qytetaret mund ta fillojme ndryshimin e vendit duke marre vetë ne dore fatin e vendit. Un pjesen time po e bej tani ju takon ju te beni tuajen qe ta kthejm Shqiperine ne livelet ku asaj i takon prandaj DIL DHE VOTO #NISMA THURJE N°7