Kandidatët Tanë


Ne nderuar miq dhe te aferm !
Sot shpall kandidaturen time si deputet i qarkut Fier .
Sot une nuk garoj per nje pozicion sic shume te tjere mund ta mendojne kur permendet fjala "deputet" . Sot une "luftoj" me nje "ushtri" e perbere nga intelektual , profesionist, dhe mbi te gjitha njerez te drejte qe e duan kete vend . Kjo " ushtri " quhet NISMA THURJE . Dhe armiku jone jane keta hiena qe po e mbajne peng Shqiperine dhe po e bluajne ate shpejte e shpejte .
Ky eshte fillimi i fundit te ketij sistemi vrases !
Sot une nuk zgjodha te largohem nga atdheu im . Sot une zgjodha te luftoj per te , dhe do te luftoj deri ne momentin kur gjithe kjo enderr e keqe te kete perfunduar