Kandidatët Tanë


Në zgjedhjet parlamentare të datës 25 prill, 2021, do të kandidojë për Kuvendin e Shqipërisë.
Kam përfunduar studimet e larta për Administrim-Biznes në Fakultetin Ekonomik, Universiteti i Tiranës në vitin 2008.
Përvoja ime profesionale në fushën e pasurive të patundshme, menaxhimin e burimeve njerëzore, telekomunikacionit dhe sektorit bankar më ka dhënë mundësi të shoh nga rreshti i parë problemet dhe barrën e rëndë mbi sipërmarrjen e lirë në Shqipëri.
Karta 2020 dhe platforma legjislative e Nisma Thurje do të përmirësojë klimën e biznesit dhe mundësinë për SVM-të të punësojnë më shumë njerëz dhe të paguajnë rroga dinjitoze.
Për ta bërë realitet këtë premtim kam nevojë për votën e njerëzve të lire.
Dil! dhe voto.