Kandidatët Tanë


33 vjec, i martuar e babi i 2 vajzave.
Punoj në një kompani private si koordinator logjistike prej një dekade.
Jam bërë pjesë e Nismës Thurje si kandidat për deputet në qarkun e Fierit.
Jam bashkuar Nismës Thurje, si oferta me e re politike sepse besoj tek fuqia e ideve tona, për të ndryshuar të ardhmen e vendit dhe për të transformuar Shqipërinë një vend të jetueshëm për fëmijët e mi.
Kasta e vjetër e politikës është konsumuar dhe e ka humbur besimin e njerëzve dhe moralin për të qeverisur.
Bashkohu me platformën Karta 2020 dhe Dil! voto si njeri i lirë.
Ju faleminderit!