Kandidatët Tanë


Në zgjedhjet e 25 prillit kandidoj nën siglën e Nismës Thurje#.
Arsyeja pse zgjodha Nismën ?!
Sepse Nisma ka rreth vetes gjithë potencialin intelektual dhe moral per t'i dhënë Shqipërisë një frymë të re politike, ekonomike, shoqërore dhe sociale.
Rreth Nismes janë mbledhur të rinj dhe te reja të papërfaqësuar nga kjo klasë politike e vjetëruar.
Ndaj ka ardhur koha, momenti për një përfaqësim dinjitoz, pra TI që je i zhgenjyer nga përfaqësimi në parlament dhe bojkoton zgjedhjet duke mos votuar.
MOS E BEJ!
DIL VOTO!
Duke votuar, ne mundim pjesën që voton si militant!
Ndryshimi je TI.
Po, je ti, elektorati gri.