Kandidatët Tanë


Miqtë e mi, Ndryshe nga çfarë kam shfaqur më parë, sot i futem një rruge të re. Me dëshirën për tu angazhuar jo thjesht si votuese por diçka më shumë, gjeta hapsirën më të mirë politike për të shprehur mendimin tim. Kandidoj si deputete për parlamentin e ri 2021 nën logon e Nisma Thurje për qarkun e Tiranës. Shumë faleminderit për mbështetjen dhe besimin të gjithëve. Numri 12. Brunilda Dhrami ✅