Kandidatët Tanë


Të dashur miq! Dua tju jap një lajm të mire. Kam vendosur të kandidoj nën siglën Nisma Thurje në qarkun e Tiranës. Une jam Silvana Gega. Jam 31 vjec. Profesioni im është inxhiniere. Kam mbaruar kolegjin Maria ne Shkodër dhe më pas kam kryer studimet e larta ne Universitetin Politeknik të Tiranës. Arsyeja pse kandidoj është shpresa që kam akoma se Shqipëria mund të bëhet një vend ku mund të jetoje cdo qytetar me dinjitet dhe në mirëqënie të plotë 🙏 Ju ftoj qe deri me 25 prill te me ndiqni ne faqen time sepse kam shume mesazhe dhe alternativa per tju dhene ne menyre qe kur te votoni te jeni te bindur per ke!